Powered by Blogger.

இந்தியா – Google செய்திகள்

Still From Raavanan

Sunday, July 4, 2010


A big relief!

       Looks like the five day holiday from June 23 to 27. due to the World Classical Tamil Conference in Coimbatore has come as a big relief to Mani Ratnam's much hyped Raavanan.
       The film that opened to full houses on weekends in Chennai and Coimbatore, soon started dipping on Monday and Yesterday. However, the holidays came as a rescue, as business picked up on Wednesday and went on steadily during the weekend.
        "Mani Ratnam has to thank the state government for announcing the five-day holiday due to Tamil Conference, which has really bettered Raavana's collections. The film which received mixed reviews from critics and audiences, has put up a better show and the Tamil version has done better business than the Hindi and Telugu versions put together this weekend. Needless to say, Raavanan is a hit," says a renowned trade analyst.
          In the meantime, Suhasini Mani Ratnam, the movie's dialogue writer met Chennai City Police Commissioner T Rajendran to complain about the pirated CDs of Raavanan, making their way into Tamil Nadu. "We have asked the police to stop the sales of pirated CDs and have blocked some of the websites which have been illegally uploaded," said Suhasini.

Read more...

GET WELL SOON: Sunny Deol


Sunny is in pain

        Sunny Deol, who was diagnosed with a stone in the Kidney sometime ago, is said to be in a lot of pain.
         The actor has been nursing back problems and this Kidney stone ailment has apparently worsened his health condition.
         However, the sincere actor that Sunny is, he is still working in Sameer Karnik's Jat Yamla Pagla Deewana and also in another film with Neeraj Pathak.
        His close associated say that this Punjab da puttar can take a lot of physicalpain without a murmur, and they doff their hats to this guy who bas been quietly doing his work despite the 'forced' holidays because of his ill health.
         Way to go, Sunny!

Read more...

Britney Spears - REUNITING


Britney meets Kevin

       Pop star Britney Spears and her ex-husband Kevin Federline recently came togehter for their sons' pre-school granduation. spears, who accompanied by her parents. Federline arrived separately at their sons' school, but the two met up briefly. Their children, Preston,  4, and Jayden, 3, were later taken to a burger joint by both the parents, to celebrate.
         Spears, 28, "was very excited about her boys' graduation and she dressed themup for the festive occasion," revealed a source close to the family. The duo had tied the knot in 2004, but split in late 2006 before finalising their divorce a year later. A custody settlement in 2008 gave Federline, 32, sole custody of the children while Spears was allowed several weekly visits.

Read more...

BACK WITH A BANG: Shiva


A winning combo

       After the stupendous success of Tamizh Padam, actor Shiva is back with a bang.
          The mokkai actor of K-town (as he is fondly known after his role in Chennai 600028 and Tamizh Padam),  Shiva will sonn be seenin 1/4 Cutting, Which will also have S P Charan and Lekha Washington of Jayam Kondaan  fame playing curcial roles.
           Pushkar and Gayathri who directed the critically acclaimed Oram Po, are wielding the megaphone for the film and G V Prakash is scoring the music. Cinematographer Nirav Shah who cranked the camera for Tamizh Padam,  will handle the camera.
          The latest buzz in K-town is tha tthe film has been acquired by producer Dhayanidhi Alagiri and Vivek Rathinavel.
           "We earlier worked with the same team in Tamizh Padam and we are glad to work with them again. 1/4 Cutting will have a different marketing strategy, as the storyline of the film itself is quite unique. The film is in its post-production stage and the release date will be announced shortly," says a source from the production house. Looks like this one is going to another winner for Shiva.

Read more...

Re: இதயத்துக்கு ஒவ்வாத உணவு வகை



இதயத்துக்கு ஒவ்வாத உணவு வகைகள்

இதய நலம் பற்றிப் பேசும் போது, உடல் ஆரோக்கியத்தோடு மிக மிக நெருக்கமான தொடர்புடைய உணவுப் பழக்கம் பற்றியும் நாம் விரிவாகத் தெரிந்துகொள்ள வேண்டியிருக்கிறது.

நமது உடல் நலமும், மனநலமும் நாம் அன்றாடம் சாப்பிடும் உணவின் தன்மையை அடிப்படையாகக் கொண்டு தீர்மானிக்கப்படுகின்றன. நாம் சாப்பிடும் உணவின் தன்மை மற்றும் அளவை அடிப்படையாகக் கொண்டுதான் நம்முடைய வாழ்க்கை அமைந்துள்ளது. எனவேதான் ஆங்கிலத்தில் You are what you eat என்று சொல்வார்கள். அதாவது நீ சாப்பிடும் உணவின் தன்மைத்தான் நீ யார் என்று தீர்மானிக்கிறது என்று பொருள்.

நாம் சாப்பிடும் உணவுப் பொருள்களைச் சர்க்கரைப் பொருள்கள் புரதம், கொழுப்புச்சத்து, உயிர்ச்சத்து, தாது உப்புகள் என பலவகைகளாகப் பிரிக்கலாம். இவை ஒவ்வொன்றைப் பற்றியும் இனி விளக்கமாகப் பார்க்கலாம்.

கொழுப்புச் சத்து

கொழுப்புச் சத்து என்பது நீரில் கரையும் இயல்புடையது. அதே சமயம் ஆல்கஹால், ஈதல் போன்றவற்றிலும் கரையக் கூடியது. 
கொழுப்புச் சத்துகள்தான் நமது உடலுக்குத் தேவையான ஆற்றலை அளிக்கின்றன. எனவேதான் கொழுப்புச் சத்தை ஆற்றலின் பெட்டகம் (Store house of energy) என்று சொல்கிறார்கள். ஒரு கிராம் கொழுப்புச் சத்தானது 9 கலோரிகள் வெப்ப ஆற்றலைத் தருகிறது.

நமது ஒரு நாளைக்கான கொழுப்புச் சத்து தேவையானது நம் வயது, உடல் அமைப்பு ஆகியவற்றை அடிப்படையாகக் கொண்டு கணக்கிடப்படுகிறது. தினசரி ஒரு தனி மனிதனுக்கான மொத்தக் கலோரிகள் தேவையில் 10 முதல் 15 சதவீதம், கொழுப்புச் சத்துகளில் இருந்து கிடைக்க வேண்டும். தனி மனிதனின் அன்றாட உணவில் கொலஸ்ட்ராலின் அளவு 150 மில்லி கிராமுக்கு மேல் மிகாமல் இருக்க வேண்டும். 
அளவுக்கு அதிகமாகக் கொழுப்புப் பொருள்களை நம் அன்றாட உணவில் சேர்ப்பதால் நமது இதயம் பாதிக்கப்படுவது பற்றியும் மாரடைப்பு ஏற்படுவதற்கான வாய்ப்புகள் அதிகமாவது பற்றியும் ஏற்கெனவே பார்த்தோம். ரத்தக்குழாய்களில் கொழுப்புப் படிவங்கள் சேர்வதன் மூலமாக மூளைக்குப் போகும் ரத்தத்தின் அளவு குறைந்து ஸ்ட்ரோக் (Stroke) போன்ற ஆபத்தான பாதிப்புகளும் ஏற்படக்கூடும்.

கொழுப்பு வகை உணவுகளைத் தேர்ந்தெடுக்கும்போது மூன்று அம்சங்களைக் கவனத்தில் வைத்திருக்க வேண்டும். இந்த வகையான கொழுப்பு முதலில் தேவைதானா என்பதை யோசிக்க வேண்டும். நாம் சாப்பிடப்போகும் கொழுப்பின் தன்மையைப் பார்க்க வேண்டும். இறுதியாகக நாம் சாப்பிடப் போகும் கொழுப்பின் அளவை கவனிக்க வேண்டும்.

தினசரி உணவில் கொழுப்பு வகை உணவுகளைச் சேர்க்கும்போது, செறிவற்ற கொழுப்பையும், செறிவுற்ற கொழுப்பையும் 2: 1 பங்கு என்ற விகிதத்தில் பயன்படுத்துவது நல்லது.

அன்றாட உணவில் செறிவுற்ற கொழுப்பு அதிகம் உள்ள உணவு வகைகளான ஆட்டு இறைச்சி, மாட்டு இறைச்சி, பன்றி இறைச்சி, தேங்காய் எண்ணெய், வெண்ணெய், நெய், வனஸ்பதி, பாமாயில், முட்டை மஞ்சள் கரு, பால், பால் சார்ந்த பொருள்கள் ஆகியவற்றைப் பயன்படுத்தும்போது உங்கள் இதய நலனைப் பாதிக்காத வகையில் மிகவும் குறைவான அளவில் சேர்த்துக் கொள்வது மிகவும் பாதுகாப்பானது.

வனஸ்பதி

தாவர எண்ணெய்களில் ஹைட்ரஜன் அணுக்களைச் செயற்கையாகச் செலுத்தி, அவற்றைச் செயற்கையாக உறையவைத்து உருவாக்கப்படும் கெட்டியான எண்ணெய் வகைதான் வனஸ்பதி. இவ்வாறு தயாரிக்கப்படும் சமையல் எண்ணெய் Trans fat எனப்படும். நம் நாட்டில் இதன் விலை குறைவாக இருப்பதால் சமையலுக்கு அதிக அளவில் பயன்படுத்தப்பட்டு வருகிறது.

ஆனால் வனஸ்பதியை அதிகம் சேர்த்துக் கொள்வது நம் ஆரோக்கியத்துக்கு நல்லதல்ல.

அண்மையில், வனஸ்பதிக்கும், இதய நோய்க்குமான தொடர்பு பற்றி ஆய்வு செய்த உணவியல் வல்லுநர்களும், இதய மருத்துவர்களும், செறிவுற்ற கொழுப்பைவிட மிக அதிக அளவில் இதயத் தமனிகளைச் சிதைக்கும் ஆற்றல் வனஸ்பதிக்கு உண்டு என்று கண்டுபிடித்துள்ளனர். 
எனவே உலகெங்கும் வனஸ்பதியைப் பயன்படுத்துவதால் ஏற்படும் தீமைகளை விளக்க ஒரு இயக்கத்தையே தொடங்கியுள்ளார்கள். இதய நலத்தைக் காக்க விரும்புபவர்களும், ஏற்கெனவே இதய நோய் உள்ளவர்களும், அன்றாட உணவில் டிரான்ஸ் கொழுப்பு வகையில் வருகிற வனஸ்பதியைப் பயன்படுத்துவதை முற்றிலும் தவிர்ப்பது இதயத்தக்கு நல்லது


Read more...

CRICKET CURRENT NEWS

CRICKET INFO LATEST PHOTO WIDGETS

  © Blogger template dev by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP